Tel.: +36-1-281-4222, +36-70-944-1528 | Fax: +36-1-347-0003 | Cím: 1097 Budapest Timót u 4/a. | E-mail: info@gabatech.hu        
    e-mail:   jelszó:      
 
1 REFURBISHED
Alaplap
Billentyűzet
Cooler
CPU Intel
Egér
Gaba PC
Hangszóró
Kábel
Kiegészítők
Kifutott
Memória DDR-I
Memória DDR-III
Memória DDR-IV
Memória Kártya
Memória Notebook DDR-III
Memória Notebook DDR-IV
Monitor LED / LCD
Multimédia lejátszó
Notebook
SMART Display
SSD
Számítógépház
Szoftver
Tápegység
TV LED
Védőfelszerelés
Vezeték Nélküli Hálózat
VGA kártya

 
ÁSZF


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKJelen általános szerződési feltételek a Gaba Technology Korlátolt Felelősségű Társaság
(székhely: 1097, Budapest, Timót utca 4/a.,
adószám: 24314156-2-42, bankszámlaszám: 10800007-80000000-13966001, a
továbbiakban: Gaba Technology Kft) és az általa jelen internetes oldalon (www.gabatech.hu)
nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfél jogait és kötelezettségeit
tartalmazzák.


Regisztráció

1. Jelen internetes oldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, aki jelen Általános Szerződési Feltételeket kifejezetten elfogadja. A jelen internetes oldalon megtalálható szolgáltatások igénybevételére vonatkozó jogosultságnak nem feltétele a jelen oldalon felhasználóként történő külön regisztráció.

2. Amennyiben ügyfél mégis úgy dönt, hogy regisztrálja magát, először egyedi azonosításra alkalmas email azonosítót választ magának, a jelszót a rendszer automatikusan generálja. (későbbiekben megváltoztatható a személyes beállításoknál az „adatok módosítása” menüpontban)

3. Gaba Technology Kft. ezúton kéri ügyfelet, hogy a regisztráció, illetve az esetleges megrendelések során ügyeljen az adatok pontos és hibátlan feltüntetésére, az ezekből eredő késedelmekért, teljesítési hibákért és nehézségekért a Gaba Technology Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal, ilyen irányú felelősségét kifejezetten kizárja.
A Gaba Technology Kft. arra kéri az ügyfelet, hogy amennyiben hibát észlel az általa már korábban feltüntetett adatok körében, azonnal módosítsa azt a bejelentkezés után ’az adatok módosítása’ menüpont alatt, folyamatban lévő megrendelés esetén pedig haladéktalanul értesítse a Gaba Technology Kft. ügyfélszolgálatát az alábbiakban megadott elérhetőségek valamelyikén.

4. Gaba Technology Kft. ezúton kéri ügyfelet, hogy a regisztráció során választott jelszavát gondosan őrizze meg, illetéktelen személyek számára ne adja meg, illetve ne tegye hozzáférhetővé. A Gaba Technology Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal azon esetekért és az ezekből származó esetleges károkért, ha az ügyfél elfelejti jelszavát, vagy ha illetéktelen személyek számára nem a Gaba Technology Kft. felróható magatartása következtében hozzáférhetővé válik.

5. Gaba Technology Kft. tájékoztatja az ügyfelet, hogy a regisztráció nem keletkeztet rendelési kötelezettséget. Gaba Technology Kft. a regisztráció során az ügyfél által megadott adatokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, kizárólag az ügyfél által megküldésre kerülő rendelések teljesítése érdekében kezeli, tárolja, mindaddig, amíg ügyfél regisztrációját jelen internetes oldalon nem törli. Ügyfél jelen általános szerződési feltételek elfogadásával önkéntes, tájékoztatáson alapuló és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy Gaba Technology Kft. az ügyfél által a regisztráció és a megrendelések leadása során megadott adatokat ügyfél regisztrációjának törléséig kezelje és tárolja.


Megrendelés és vásárlás

1. A Gaba Technology Kft. tájékoztatja az ügyfelet, hogy az egyes termékek specifikációja földrajzi régiónként eltérhet, ezért semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha az adott termék honlapon feltüntetett műszaki specifikációja nem lényegesen, de bizonyos szempontok szerint eltér a ténylegesen leszállított termék műszaki specifikációjától.

2. A Gaba Technology Kft. tájékoztatja továbbá az ügyfelet, hogy a honlapon szereplő fényképek csupán szemléltető jelleggel bírnak, és a rajtuk feltüntetett termékek nem lényegesen, de bizonyos szempontok szerint eltérhetnek a ténylegesen megrendelt terméktől.

3. A Gaba Technology Kft. tájékoztatja az ügyfelet, hogy az árváltoztatás jogát fenntartja, a módosított árak mindig a jelen honlapon történő közzététellel hatályosulnak adott ügyféllel szemben.

4. Ügyfél regisztrált felhasználóként rendelhet meg terméket / termékeket. Az ügyfélnek ki kell választani a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket, majd a „kosár” ábra előtt szereplő zöld színű mezőben minden egyes termék esetében megadja az adott termékből megvásárolni kívánt mennyiséget. A kiválasztott mennyiség beírása után a „kosárba” gombra kattintva megjelenik a jobb felső sarokban a kosár tartalma. A „megrendelem” gombra kattintás után a rendszer ezt követően bemutatja azon virtuális kosár tartalmát, amely tartalmazza mindazon terméket, amely vonatkozásában ügyfél megrendelést készül leadni. Ez az összesítés tartalmazza még egyszer a termék megnevezését, darabszámát, bruttó árát. Amennyiben a fenti összesítés nem felel meg az ügyfél vásárlási szándékának, a piros „X” gombra kattintva módosítható. Itt ki kell választania, hogy a terméket / termékeket milyen módon kívánja megkapni. A megrendelés véglegesítésével ügyfél elküldi a megrendelést. Az ügyfél rendelése automatikusan megjelenik a rendszerünkben.

5. Az ügyfél az átvételi mód mellett lévő körbe klikkelve jelezheti, hogy házhoz szállítással vagy személyes átvétellel kívánja átvenni a megrendelt vagy foglalt terméket.
Amennyiben ügyfél azt a lehetőséget választja, hogy kiszállítást kérek (és az ezen megjelölés melletti körbe klikkel), akkor az áru vételárának megfizetése a termék kézbesítésekor történik azaz utánvéttel. Telefonos, vagy email-ben történő egyeztetés után lehetőség van az előreutalásos fizetési módra is.
Amennyiben az ügyfél a személyes átvételt választja, ő vagy meghatalmazottja ellátogat személyesen cégünkhöz és megvásárolhatja a részére előjegyzésbe vett terméket / termékeket, ekkor közte és a Gaba Technology Kft. között a megrendelt termék tárgyában szerződés jön létre. A megrendelt termék vételárát kizárólag a személyes átvétel során ügyfél megrendelésének Gaba Technology Kft által történő elfogadását követően tudja kiegyenlíteni. Amennyiben ügyfél vagy meghatalmazottja a fenti 3 munkanapon belül nem látogat el a Gaba Technology -hez, és a terméket nem vásárolja meg, a 3 munkanap leteltét követően előjegyzését a megrendelt termékre törlik, és közte és a Gaba Technology Kft. között nem jön létre szerződés. Amennyiben újra előjegyzésbe kívánja vetetni a fenti terméket, újabb megrendelést kell küldenie a Gaba Technology Kft. részére a www.gabatech.hu internetes oldalon keresztül.

6. A megrendelés elküldését követően a Gaba Technology Kft. és az ügyfél között, Gaba Technology Kft. csak és kizárólag kifejezett, megrendelést elfogadó nyilatkozatával jön létre
a szerződés, ennek hiányában a felek között nem jön létre szerződés.

Általános szerződési feltételek kifejezett elfogadása

1. Az Ügyfél a „megrendelés elküldése” gombra kattintva, a gomb megnyomásával automatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

2. A Gaba Technology Kft. kéri az ügyfelet, hogy a megrendelése elküldése előtt a jelen honlapon közzétett vásárlási feltételeket mentse le és / vagy lehetőség szerint nyomtassa ki.

3. Gaba Technology Kft. tájékoztatja az ügyfelet, hogy a jelen internetes oldalon leadott megrendelésekkel kapcsolatos észrevételeit, kérdéseit, az alábbi elérhetőségeken várja:

Ügyfélszolgálat: Gaba Technology Kft.
Helye: 1097, Budapest, Timót u. 4/a.
Nyitvatartási ideje: H.-P.: 9 - 17 óra,
Telefon: 06-1-281-4222
E-mail: info@gabatech.hu
Egyéb rendelkezések

1. A Gaba Technology Kft. tájékoztatja a fogyasztót, hogy a jótállásra és szavatosságra vonatkozó jogait a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX.22) Kormányrendelet rendelkezései tartalmazzák.AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!

- Logistic Service

- GABA Márkaszervíz

- Adatvédelem

- Szoftverfrissítések

- Vásárlási feltételek


32 Android Touch AiO AZ320

133223 Ft


Spk VORTEX VS-3606B Bluetooth hangszóró (Kiárusítás)

25019 Ft


SSD Kingmax 240GB SMV32 KM240GSMV32

12040 Ft


SSD Kingmax 480GB SMV32 KM480GSMV32

20739 Ft


Védőmaszk KN95, MC-B016 , 20db/doboz (Kiárusítás)

2540 Ft

  
Copyright ˆ 2020 GABA Technology Kft